תחנה 3 במסלול אל גבעות סתריה
•מקור עץ המנג … תחנה 3 במסלול אל גבעות סתריה
•מקור עץ המנגו במזרח הודו, ומשם הוא
הופץ לעולם כולו.
•צבע קליפת המנגו אינו מעיד על בשלותו.
המדד היחיד לבשלות הפרי הוא ניחוחו.
•את הפרי יש לקטוף לפני הבשלתו,
אחרת הוא מתרכך, נושר מהעץ ונפגם.
•יש להניח לפרי להבשיל בטמפרטורת
החדר.
• פרי המנגו נחשב מקור טוב לברזל,
לוויטמין C ולוויטמין.
ליד עץ המנגו מבנה נטוש דו קומתי, בתשרי התשפ"א היו סולמות שאיפשרו עלייה על הגג.
המקור: הספר "עוטף נען" יפשרו עלייה על הגג.
המקור: הספר "עוטף נען"
|
Description
|